Särasilmsed pärnakad panevad püsti perepeo

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirteli esituses kõlab telesaates kolm laulu, kuid just Rootsi lauljatari Loreeni Eurovisiooni võidulooga saab Hedi Maaroos oma vokaalseid võimeid näidata.
Mirteli esituses kõlab telesaates kolm laulu, kuid just Rootsi lauljatari Loreeni Eurovisiooni võidulooga saab Hedi Maaroos oma vokaalseid võimeid näidata. Foto: Ülo Josing

Ainsa ansamblina Pärnumaalt osaleb sel hooajal Eesti Televisiooni saates “Perepidu” pereansambel Mirtel Pärnust. Oma lauluoskust näitavad õed Piret Lilleste ja Merit Hirvoja-Tamm, nende sugulane Hedi Maaroos ja õdedega koos vokaalgrupis Mirt osalev Elerin Karpin.

Nende vastasvõistkond on pereansambel Mõmm Türilt.

Küsimise peale, kuidas tekkis mõtte saates osaleda, näitab Piret Meritile ja ütleb viivugi mõtlemata, et see mõte tuli Meritilt. “Meilt on varem hästi palju küsitud, et meil on musikaalne perekond ja kõik laulavad, miks me sinna saatesse ei lähe,” selgitab Piret. “Siis tundus meile ka, et see on ju nii tore saade ja miks mitte minna. Nüüd jõudsimegi selleni.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles