Contra käis Varbla kooli raamatupäeval

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaa mees Contra luges oma luuletusi, tutvustas raamatuid ja vestis juttu.
Võrumaa mees Contra luges oma luuletusi, tutvustas raamatuid ja vestis juttu. Foto: Karin Lumera

Varbla põhikoolis toimus suur raamatupäev, ürituse eestvedajad olid kaheksanda klassi õpilased Kaisa Palmiste ja Eliisa Sutt ning nende juhendaja, eesti keele ja kirjanduse õpetaja Karin Lumera.

Kohustusliku loovtööna korraldasid nad ürituse, mis innustaks lapsi rohkem lugema. Koolile tulid külla Pärnu Apollo raamatupood, Võrumaa luuletaja Contra (pärisnimega Margus Konnula) ja portaali lastekas.ee loojad Janika ja Jaanus Leoste koos Jänku-Jussiga. Nendega tulid kaasa kaks toredat sõjaväelast: veebel Raimo Tomson Lääne kaitseringkonnast ja kapral Margo Jaanson Kaitseliidu Pärnumaa malevast. Üritusel osalesid koolipere kõrval lasteaialapsed, nende vanemad, huvilised, et osta raamatuid, kohtuda Jänku-Jussi ja Contraga.

Lasteaia- ja algklassilastele ja nende vanematele algas päev Jänku-Jussi seltsis, üheskoos meisterdati emadepäeva kaarte, Eesti lippe, volditi paberlennukeid. Poisid proovisid kaitseväelaste valvsa pilgu all svammpallidega täpsuslaskmist ja pärisid neilt, milline on sõjaväelase elu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles