Noored tegid Nooruse majas plaane

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa Kodukandi noortefoorumi üks korraldajaid Paul Habakukk (pildil keskel) ärgitas Nooruse majas üritusel osalejaid mõtteid sõnastama.
Pärnumaa Kodukandi noortefoorumi üks korraldajaid Paul Habakukk (pildil keskel) ärgitas Nooruse majas üritusel osalejaid mõtteid sõnastama. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa Kodukandi noortekoja algatusel toimus Nooruse majas foorum “Koos on mõnus”, kus plaaniti edasist tegevust koos gaidide, skautide, noorkotkaste ja kodutütarde esindajatega.

Arutelus jõuti mõtteni korraldada Vändra vallas Pärnjõel ühisüritus gaidide ja skautidega, sellele annab kaalu teadmine, et Vändrast on pärit ja samale kalmistule maetud Eesti skaudiliikumise algataja Anton Õunapuu (1887–1919).

Noortefoorumi üks korraldajaid, Pärnumaa Kodukandi juhatuse liige ja eelmisel aastal Pärnumaa tegusaks maanooreks valitud Paul Habakukk rääkis, et üritus toimus projekti “Meie ettevõtlikeks noorteks” raames eesmärgiga kaasata eakaaslasi tegevustesse ja omaalgatustesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles