Annetajad panid ostukärudesse pea kaks tonni toitu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupanga kogumisaktsioonil lõi kaasa 80 vabatahtlikku, kes kahe päeva jooksul neljas suures toidukaupluses suurtesse ostukäsudesse annetusi kogusid.
Toidupanga kogumisaktsioonil lõi kaasa 80 vabatahtlikku, kes kahe päeva jooksul neljas suures toidukaupluses suurtesse ostukäsudesse annetusi kogusid. Foto: Ants Liigus

Nädalavahetusel Pärnu neljas suures toidukaupluses toimunud toidupanga annetuskampaaniaga koguti puuduses elavatele peredele ligikaudu kaks tonni toiduaineid.

Pärnu toidupanga koordinaatori Erika Kuke jutu järgi olid laupäeval ja pühapäeval Suurejõe Selveris, Ülejõe Selveris, Kaubamajaka Rimis ja Maksimarketis toimunud kogumispäevad ajaloo ühed edukamad: detsembriga võrreldes koguti annetusi pea veerandi võrra rohkem.

„Annetusi oli üle 4500 ühiku,“ seletas Kukk. „Toitu on täis laotud 125 suurt banaanikasti, iga kast kaalub umbes 15 kilo. Rahaliselt kogusime toitu väga suure summa eest.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles