Tehnikaülikool teeb mulkidega koostööd

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitzbergi gümnaasiumi direktor Jaak Israel
Kitzbergi gümnaasiumi direktor Jaak Israel Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna tehnikaülikool sõlmis teisipäeval koostöölepingud Tallinna Arte, Saku ja August Kitzbergi nimelise gümnaasiumiga.


Tallinna tehnikaülikool soovib koostöö loomise abil oma partnerkoolide õpilaste hulgas populariseerida tehnika-, loodus-, täppis-, majandus- ja juhtimisteadusi ning tõsta nendes valdkondades õppimise ja õpetamise taset.

Ülikooli teatel korraldatakse partnerkoolide õpilastele Tallinna tehnikaülikooli õppekavasid ja vastuvõtutingimusi tutvustavaid infotunde, populaarteaduslikke loenguid ning ülikooli külastusi ja ekskursioone.

Ülikool pakub õpilastele tuge riigieksamiteks ja kõrgkooli sisseastumiseksamiteks valmistumisel. Õpetajatele korraldatakse loodus-, täppis- ja tehnikateadustes täiendusõppe kursusi ning õpilastele eri valikainete kursusi.

Tallinna tehnikaülikooli õppejõud on valmis juhendama õpilaste uurimis- ja teadustöid. Kõik teadlikkuse suurendamiseks mõeldud tegevused ja arendustegevused on määratletud koolide huve arvestades ning neid uuendatakse vastavalt vajadusele õppeaasta jooksul.

Tallinna tehnikaülikoolil on juba 21 partnerkooli.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles