Keskerakonna Pärnumaa piirkond sai uue juhi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Šorin.
Marko Šorin. Foto: Erakogu

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna aastakoosolekul valiti piirkonna esimeheks Sindi linnapea Marko Šorin.

„Mul on väga hea meel selle toetuse eest, mida Pärnumaa keskerakondlased osutasid, ja püüan igati selle vääriline olla,“ ütles Šorin. „Loomulikult on meie esimene eesmärk pakkuda erakonnale igakülgset tuge peatselt saabuvas eurovalimiste kampaanias. Seejärel tuleb kohe võtta suund riigikogu valimistele, kus koostöös Pärnu linna piirkonnaga püüame saada parima tulemuse Pärnumaal, et Pärnumaad esindaksid riigi tasandil ikka inimesed, kes Pärnumaal tegelikult tegutsevad.“

Šorin on Sindi linnapea ja Keskerakonna liige 2011. aastast. 2013. aasta kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel kogus ta Sindis 565 häält.

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna juhatuse liikmeteks valiti partei Pärnumaa piirkonna koordinaator Kristiina Mulari, Surju vallavolikogu liige Taavi Pukk, Sauga vallavolikogu liige Ants Lopsik, Tõstamaa vallavolikogu liige Paul Karlep, Sauga põhikooli direktor Arvo Tali, Häädemeeste vallavolikogu aseesimees Lembit Künnapas ja Audru vallavolikogu liige Inda Orissaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles