Spordipäevad läksid täistuuridel käima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennise paarismänguturniiril võistlesid (vasakult)Toomas Kuuda ja Toomas Kivimägi, Allar Raja ja Mariliis Õispuu ning Sepo Seeman ja Ain Miilberg.
Tennise paarismänguturniiril võistlesid (vasakult)Toomas Kuuda ja Toomas Kivimägi, Allar Raja ja Mariliis Õispuu ning Sepo Seeman ja Ain Miilberg. Foto: Maarja Burket

Kolmapäeval alanud ja täna lõppevatel Sindi spordipäevadel on selgunud võitjad kuni 12aastaste poiste jalgpalliturniiril, tänavakorvpallis ja tennise üksik- ning paarismängus.

"Sindi spordipäevad algasid suurepäraselt, kahel esimesel päeval vedas meil ilmaga ja kõigil kavas olnud aladel saime võitjaid autasustada," rääkis Sindi linnapea Anu Vassvik Pärnu Postimehele. "Noorte vutimeeste võistlused esikohakarika nimel olid kaasahaaravad, üllatavalt palju meeskondi tuli tänavakorvpalli mängima ja laste tenniseturniiril osales üle ootuste suur hulk tüdrukuid ning poisse nii meie linnast kui kaugemalt."

Vutipoiste võit läks Saarde valda

Pärnumaa kaheksa meeskonna jalgpalliturniiril teenisid esikoha Saarde poisid, kes suutsid ülipõnevas finaalis alistada Pärnu Vapruse tiimi.

Kuldses meeskonnas mängisid treener Argo Tali juhendamisel Veiko Vinkel, Mihkel Nuut, Karl Maidle, Madis-Mattias Lind, Tauno Kase, Karl-Eerik Kivimurru, Andreas Vahter ja Martin-Jüri Soomets.

Teise koha autasu pälvisid Uku-Laur Jagomägi, Karl-Louis Laasmäe, Taisto Roosipuu, Magnus Villota, Siim Tammearu, Henri Hansson, Sander Kangur ja Silver Õismets ning nende treener Indrek Joost.

Kolmanda auhinna vääriliselt mängisid Sindi turniiril Priit Sõstra õpilased, Vapruse klubi kohalikud noormehed Kein Makovei, Chris Makovei, Silver Tuurma, Sten Tuurma, Oliver Vaabel, Marvin Käige, Maik Meedla, Teet Aadelberg, Kaspar Mitt, Peeter Põhonin ja Sander Sauväli.

Turniiri edukaim väravakütt oli üheksa tabamusega Magnus Villota Pärnu Vapruse võistkonnast ja parima väravavahi tiitli sai Mihkel Nuut Saarde meeskonnast.

Noorteturniiri kohtunikud olid Ago Kärtmann ja Andrei Karhu.

Paarismängu parimad olid kaks Toomast

Spordipäevade tenniseturniiri üksikmängu finaalis alistas Sergei Reinapae Ergi Lusika ja kolmandat kohta otsustavas matšis sai Malle Viirma jagu Ain Miilbergist.

Lasteturniiril võitis esimese auhinna Simone Pärn, teiseks tuli Yvonne Pärn, kolmanda koha sai Maria Salundi ja neljas oli Tauri Miilits.

Tennisevõistluste viimases vaatuses, tuntud inimeste paarismängus teenisid kindla esikoha Toomas Kivimägi ja Toomas Kuuda. Teise auhinnaga pidid leppima Sepo Seeman ja Ain Miilberg ning kolmanda koha saavutasid Allar Raja ja Mariliis Õispuu.

Tänavakorvpallis jahtis Sindi spordipäevade võitja tiitlit kaheksa meeskonda. Pingelises heitluses, kus kõik kõigiga läbi mängisid, saavutas esikoha võistkond Olaf koosseisus Toomas Raadik, Lauri Habakuk, Olaf Siigur ja Allan Pajo.

Teise autasu vääriliselt hinnati meeskonna Lihtne Elu mängijate Gregor Kaevatsi, Uno Kaevatsi, Andres Andrei, Priit Eensalu ja Janar Romani pingutusi ning kolmandaks tuli SK Saarde trio Arko Kask, Kaivo Põder ja Karli Kaljula.

Turniiri parimaks mängijaks tunnistati Toomas Raadik, viskevõistluse võitis Olaf Siigur ja silmapaistvaima mängija eriauhinna pälvis noorim osaleja Gregor Kaevats.

Eile õhtuks selgusid spordipäevade võitjad võrkpallis, ergomeetrisõudmises ja viie kilomeetri jooksus.

Täna alates kella 11 saavad spordihuvilised Sindi gümnaasiumi staadionil kaasa lüüa rammumehe võistlusel, naisekandmises, kabeturniiril, poksis ja perede mitmevõistluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles