Türi linn läheb lukku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Türi vallavolikogu turvalisuse komisjon on võtnud ülesande katta kaamerapildiga kogu linn ja kõik sissesõiduteed. «Türi linn lukku!» sõnastas komisjoni esimees oma eesmärgi.

Lisaks praegusele üheksale  Türi linna valvavale turvakaamerale tahab vallavalitsus lähiajal üles panna veel vähemalt sama palju kaamerasilmi.
Et nende pilti saaks jälgida ühest keskusest, tellis vallavalitsus aktsiaseltsilt Taig internetilevi juhtmeta baasvõrgu ja lingi Türi laululavale ning eraldas selleks reservfondist 70 000 krooni.

Praegu saab vallavalitsuse järelevalvespetsialisti ja vastrajatud valvekeskuse arvutimonitoridelt jälgida kesklinnas, laululava, vallavalitsuse, Proveli kaupluse ja valmiva lastepargi juures tehtavat, lähiajal tulevad uued kaamerad ka noortekeskuse juurde ja kultuurimaja parki.
Vallavolikogu turvalisuse komisjoni esimehe Jaan Arvola tulevikupilt näeb ette ka kõigi sissesõiduteede juurde valvekaamerate ülesseadmist. «Terve linn peaks olema kaetud, kõik linna sisse toovad teed kaetud, eesmärk on Türi linn lukku!» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles