Sütevaka magus algus vastses majas

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauasuurune tort ning Sütevaka füüsikaõpetaja Raido Koppeli ja tema poja Juliuse musitseerimine muutsid uue maja esimese koolipäeva meeldejäävaks sündmuseks.
Lauasuurune tort ning Sütevaka füüsikaõpetaja Raido Koppeli ja tema poja Juliuse musitseerimine muutsid uue maja esimese koolipäeva meeldejäävaks sündmuseks. Foto: Ardi Truija

“Tüdruk, armastan päikest ja tuuli. Tüdruk, sinust ma unistan vaid. Oi neid kirsina punavaid huuli, tüdruk, ütle mul, kust sa need said,” kaikus tuntud viis Raido ja Julius Koppeli pillidest eile hommikul üle Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi uue maja.

Ei ole tavaline lükata koolinädal käima 40kilose kohupiimatordi ja pillimuusikaga, kuid just nõnda juhatati õppetöö sisse humanitaargümnaasiumi juurdeehituses.

Sinise esmaspäeva tunne oli üle lävepaku tulles kadunud, õpilastel näod naerul ning pedagoogid Katre Puidet ja Väino Tuisk keerutasid esimese korruse fuajees paar hoogsat tantsupoognat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles