Projekt “Disainibuldooser” pani Wendret endasse vaatama

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Wendre juhatuse liige Peep Armväärt, Wendre Baltimaade müügijuht Riin Põldme (keskel) ja Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse loomemajanduse tugiüksuse projektijuht Kaydi Tomson arutlesid äsja lõppenud pilootprojekti “Disainibuldooser” üle.
AS Wendre juhatuse liige Peep Armväärt, Wendre Baltimaade müügijuht Riin Põldme (keskel) ja Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse loomemajanduse tugiüksuse projektijuht Kaydi Tomson arutlesid äsja lõppenud pilootprojekti “Disainibuldooser” üle. Foto: Ardi Truija

Eesti ettevõtete võimekuse ja ekspordipotentsiaali tõstmisele suunatud pilootprojektis “Disainibuldooser” lõi ainsa Pärnumaa ettevõttena kaasa AS Wendre.

Projekt viis kümme osalejafirmat kokku disainijuhtidega, kes toetasid ettevõtteid uute toodete või teenuste ülesehitamisel.

Tunamullu käivitunud ettevõtmine päädis Eesti disainikeskuses toimunud konverentsiga, kus firmad, disainijuhid, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja MTÜ Eesti Disainikeskuse esindajad tegid kokkuvõtteid 20 kuud väldanud ühistööst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles