Kiriku ette ei tohi kauaks jääda

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliisabeti kirik.
Eliisabeti kirik. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus andis Eliisabeti kiriku sissepääsu vastas tegutsevale Argentina restoranile La Boca loa paigaldada välikohviku terrass, mille kaugus kirikupoolse kõnnitee äärekivist peab olema vähemalt viis meetrit.

Restoran võib oma ukse ette hooajalise laienduse paigaldada selle aasta 14. juunist 30. oktoobrini, 2011. aasta 1. juunist 30. oktoobrini ja 2012. aasta 1. maist 30. oktoobrini.

Linnavalitsuse tingimus on, et liiklusmärgid ja füüsilised tõkked tuleb paigaldada ettevõtja kulul, jalakäijad peavad kogu terrassi ulatuses piki Nikolai tänavat läbi pääsema ja terrassi välisserva kaugus kirikupoolse kõnnitee äärekivist peab olema vähemasti viis meetrit.

Viimasena mainitud nõue on oluline seepärast, et kiriku ukse ees on lubatud kiriklikeks toiminguteks peatuda. Viiest meetrist peaks linnavalitsuse hinnangul piisama, et ühesuunalisel tänaval kiriku ukse ees peatunud autost mööduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles