Sindi tutvustas end tegusa spordilinnana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise kapten Raio Piiroja õpetas poistele vutimängu põhitõdesid.
Eesti koondise kapten Raio Piiroja õpetas poistele vutimängu põhitõdesid. Foto: Maarja Burket

Neli päeva kestnud Sindi spordipäevadel selgusid parimad kaheksal alal, võistlemise hasarti ja oma ala asjatundjate näidistreeninguid nautis kokku umbes 400 inimest.

“Nelja sporti täis päeva jooksul külastas Sindit sadu inimesi, kohale tuldi Pärnumaa eri paigust, aga kaugemaltki - Tõrvast, Viljandist, Tartust, Tallinnast ja mujalt,” rääkis spordipäevade üks korraldajaid Kristiina Sauväli Pärnu Postimehele. “Nii suure osalejate arvu ja laia ampluaaga vabaõhuürituse korraldamine pani meid suure väljakutse ette. Rõõm on tõdeda, et saime tänu paljudele vabatahtlikele abilistele hakkama. Spordipäevade osalejate positiivne tagasiside ja arvukad kiidusõnad kuuluvad kõigile meie toetajatele.”

Tuntud inimesed nautisid sporti

Spordipäevade külaliste hulgas oli palju tuntud inimesi. Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, näitleja Sepo Seeman ja sõudja Allar Raja mängisid tennist. Eesti jalgpallikoondise kapten Raio Piiroja treenis noori jalgpallureid ja aitas korraldada lastejookse. Eesti fitness’imeister Jaana Junson juhendas kontoritöötajate tänava-aeroobikat. Korvpalliplatsil võis teiste hulgas mängimas näha KK Pärnu treenerit Mait Käbinit ja tulevikulootust Toomas Raadikut.

Väga esindusliku seltskonnaga külastasid Sindi spordipäevi sõudjad. Ürituse patroonide Allar Raja ja Kaspar Taimsoo kõrval lõid mitmel alal kaasa Andrei Jämsä, Kaisa Pajusalu, Joosep Laos, Valeri Prosvirnin, Alvar Räägel ja teised.

Võrkpallisõbrad said jälgida üllatustiimi Raimo Pajusalu, Andres Toobal, Kardo Kõresaar, Artur Maier ja Allar Raja mängu turniiri võitnud meeskonna Tark Leon vastu.

Kepikõndijaid juhendas oma ala suur asjatundja Sirje Soovik.

Jooksu võitis sõudja Joosep Laos

Viimasel võistluspäeval selgusid võitjad kahel alal. 5,5 kilomeetri pikkusel jooksul teenis nii üldvõidu kui kuni 18aastaste esimese auhinna sõudja Joosep Laos, kellel kulus distantsi läbimiseks 19 minutit ja kaks sekundit. Teisena finišisse jõudnud endine motomees Reget Roomet kaotas võitjale ligi paarikümne sekundiga ja kolmas oli ajaga 19.33 Priit Talu. Esikolmikule järgnesid Rivo Abakuk, Andres Siim, Siim-Sander Pihu, Meelis Kukk, Ramiz Nazarov ja Vallo-Peedu Lubi.

Naisvõistlejatest oli kiireim üldarvestuses kümnendana lõpetanud Jõulu klubi suusaneiu Kaidi-Keir Kukk. Kuni 21aastaste võidukarika pälvis Kärolin Raudsepp, N35 klassis võitis esikoha Anu Taveter ja N40 klassi nobedaim oli Annely Peet.

Lastejooksudel startis 57 poissi ja tüdrukut. Oma vanuseklassis võitsid esimese auhinna Eke Tormis Pikk, Peeter Põhonin, Silver Tuurma, Meeri Meedla ja Agnete Tettermann.

Meeste võrkpalliturniiril oli parim võistkond Tark Leon koosseisus Tarmo Kalbus, Mikus Veltson, Rain Enni ja Riho Tauts. Teise auhinna vääriliselt mängisid Andrus Kolk, Renee Teppan, Martin Kukk, Kaarel Kask ja Siim Sõrmus meeskonnast Suiram ning kolmanda koha said Tauno Järvemets, Margus Madisson, Tambet Kruusimaa ja Mirko Kersalu tiimist Targa Maja Lahendused.

Naiste konkurentsis alistasid VK Tervise nime all mänginud Ülle Männiste, Triin Filippov, Kristin Kägu, Reeli Tepp ja Marianne Nurk kõik vastased.

Teiseks tuli Tõrva võrkpalliklubi naiskond Kärolin Raudsepp, Mari Jõemägi, Mari Loorman, Grete Allilender ja Ethel-Heidi Sepp ning kolmanda auhinna viisid Sindist kaasa Anneli Tõrva, Vija Raadik, Elise Algo ja Tiina Leppmets võistkonnast Ann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles