Tervis testib järvemuda mõju

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Tervis Spaa Grupi ravi- ja spaaosakonna juhataja Aivar Koppase käed on pärast 15minutilist mudaprotseduuri küünarnukkideni Ermistu järve mudaga kaetud. Ainult kätele mõeldud mudaprotseduur sobib tema sõnul neile, kes ei saa südame, veresoonkonnahaiguste või vererõhuprobleemide tõttu üleni mudavanni võtta.
Pärnu Tervis Spaa Grupi ravi- ja spaaosakonna juhataja Aivar Koppase käed on pärast 15minutilist mudaprotseduuri küünarnukkideni Ermistu järve mudaga kaetud. Ainult kätele mõeldud mudaprotseduur sobib tema sõnul neile, kes ei saa südame, veresoonkonnahaiguste või vererõhuprobleemide tõttu üleni mudavanni võtta. Foto: Urmas Luik

Pärnu Tervise ravi-spaahotelli vesi-mudaravilas on käimas kliiniline uuring, milles testitakse Ermistu järve muda ravimõju kätele.

Eesti suurimale ravispaale pakutakse Tervise ravi- ja spaaosakonna juhataja Aivar Koppase kinnitusel uuringuid, uudistooteid ja -teenuseid päris sageli, kuid muda ravimõju ja -toimet uuriti siin majas viimati nõukogude ajal.

Seda märkimisväärsem on, et sanatooriumis on praegu isegi kaks mudauuringut käimas: üks uurib järvemuda ravimõju kätele ja teine mudast valmistatud massaažikreemi mõju kehale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles