Vallavolinikul lasub süüdistus jõhkras peksmises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Puuram.
Ivar Puuram. Foto: Urmas Luik

Lääne ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette Are vallavolikogu keskerakondlasest liikme, kohaliku ettevõtja Ivar Puurami, kellel lasub süüdistus jõhkras peksmises ja veel mitmes kuriteos.

Eeluurimisel kogutud andmetel pani 45aastane Puuram esimese kuriteo toime tunamullu septembris Pärnumaal Are vallas, kus tungis purjuspäi kallale 54aastasele mehele ning peksis teda pea piirkonda. Kannatanu sai löökide tagajärjel eluohtlikke vigastusi.

Sama aasta oktoobris tungis purjus vallavolinik uurimisandmetel kallale 58aastasele mehele, kelle tõukas esmalt pikali ning lõi seejärel, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Veel ähvardas Puuram samal kuul korduvalt telefoni teel 28aastast meest, lubades ta ära tappa ja tema maja ning garaaži põlema panna, tuvastas politsei.

Eeluurimisel selgus ka, et alkoholijoobes Puuram lõi mullu juunis Are vallas asuva meelelahutusasutuse ees 27aastast meest noa ja jalaga, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

Kohtueelse uurimise lõppedes esitas Lääne ringkonnaprokuratuur Puuramile süüdistuse ähvardamises, kehalises väärkohtlemises ning eluohtlike tervisekahjustuste tekitamises, mille eest näeb karistusseadustik süüdimõistmisel ette kuni 12aastase vangistuse.

Pärnu maakohtus täna toimunud eelistungil leppisid menetluspooled kokku, et protsess algab 2. novembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles