Vanalinnas avati kohvik nagu kompvek

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvikupidaja Kairi Tähe (keskel) ja baaridaam Maris (vasakul) rõõmustasid eile, et kuigi Komfek avati ilma suurema kärata alles päeva eest, on mõni klient selle juba üles leidnud.
Kohvikupidaja Kairi Tähe (keskel) ja baaridaam Maris (vasakul) rõõmustasid eile, et kuigi Komfek avati ilma suurema kärata alles päeva eest, on mõni klient selle juba üles leidnud. Foto: Ardi Truija

Pärnu vanalinnas Kuninga 24 uusaegse kivimaja esimesel korrusel ja kinnistu siseõues ning osaliselt hoovipealses aidaski avati 1. mail avar kohvik koos pagarikoja, raamatukogu ja “sahvriga”, kus asub kohvikuga käsikäes töötav sisustuspood.

Sisustuspood ja kohvik on loodud teineteist täiendama, nii et kes tuleb tapeete valima ja vajab mõtlemisaega, võib vahepeal kohvikus kooki süüa. Ja vastupidi: kohvikus aega veetnu astub loodetavasti läbi külalislahkelt ristseliti avatud ustega Mööblisahvrist ja avastab iseendagi üllatuseks tuju kodu värskendada.

Kohvikud on enamjaolt vähemalt Eestimaal seda vähem kohvikud, mida rohkem nad end selleks tituleerivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles