Pärnus armastab puhata haritud ja jõukas venelane

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledži turismimajanduse lektori, turismiosakonna juhataja Heli Müristaja sõnul on vene turist hea linnakülaline: ta huvitub siinsest kultuurist, talle maitseb kohalik toit ja ta on helde kulutaja.
Pärnu kolledži turismimajanduse lektori, turismiosakonna juhataja Heli Müristaja sõnul on vene turist hea linnakülaline: ta huvitub siinsest kultuurist, talle maitseb kohalik toit ja ta on helde kulutaja. Foto: Urmas Luik

Pärnu kolledži turismikompetentsikeskus uuris koos SA Pärnumaa Turismiga, miks vene turistid Pärnus oma jõulupuhkust veedavad.

Jaanuari kahel esimesel nädalal majutusasutustes ankeetküsitluse ja intervjuu vormis tehtud uuring annab ülevaatliku pildi idakülaliste kohta.

Selgub, et Pärnus tavatsevad oma pühi veeta haritud ja laia silmaringiga venelased. Nad on valmis soliidselt raha kulutama, isegi rohkem, kui talveunne suikunud suvepealinnas on ostuvõimalusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles