Pärnu Keskus jõudis uue maja avamiseni

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3D-prillid ninale ja kinno! PK Arenduse juhatuse liige Jaan Lott (vasemal) ja Apollo tegevjuht Mauri Kristjan Dorbek loodavad, et vastvalminud ostukeskus ja kino hakkavad pärnakatele meeldima. Nädala alguses katsid värvilisi toole veel kiled, tänaseks on need istmetelt eemaldatud.
3D-prillid ninale ja kinno! PK Arenduse juhatuse liige Jaan Lott (vasemal) ja Apollo tegevjuht Mauri Kristjan Dorbek loodavad, et vastvalminud ostukeskus ja kino hakkavad pärnakatele meeldima. Nädala alguses katsid värvilisi toole veel kiled, tänaseks on need istmetelt eemaldatud. Foto: Urmas Luik

Homme õhtupoolikul avab Pärnu Keskus Pärnu südalinnas oma uue ostukeskuse.

Moe- ja meelelahutuskeskuseks nimetatud kaubamaja paikneb kolmel korrusel. Esimese tasandi täidab suures osas ABC Supermarketsi toidukauplus Delice, teisel korrusel ootavad külastajaid poed Denim Dream, Lindex, Sportland, Skechers ja Sangar. Kolmandal korrusel algab Apollo kino- ja meelelahutusmaailm, peale selle on siin elektroonikakauplus Euronics.

Ostukohtade kõrval ootab külastajaid mitu söögikohta. Vastvalminud majja on end sisse seadnud Peccadello kohvik, aasiapärase menüüga kiirsöögikoht Chopsticks ja sushi-kohvik London Bridge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles