Juhtkiri: Pärnu süda lööb

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Märtsis avaldas PK Arenduse OÜ juhatuse liige Jaan Lott Pärnu Postimehes Pärnu Keskuse suurejoonelisele laienemisele viidates soovi, et seitsmele ikaldusaastale Pärnu südalinnas järgneb vähemalt seitse head aastat ja et esimene neist on juba käimas. Juba täna saavadki pärnakad oma silma, käe ja jalaga veenduda, kas linnasüdame ikaldusaastad on lõppemas. Pärnu Postimees usub, et täpselt nii see on.

Pärnu Keskuse täna avatav ostu- ja meelelahutuskeskus toob kesklinna palju seda, millest aastaid puudust on tuntud. Suurim ja väljapaistvaim neist on muidugi tänapäevane kino, mida asub opereerima Apollo. Nagu on näidanud lugejate vastukajad uuest kinost kõnelevatele lehelugudele, on see äärmiselt oodatud. Filmid, mida esimese hooga näidatakse, küll nõudlikumale maitsele just ei vasta, kuid eks tulebki alguses võimalikult laiale publikule vaatamist pakkuda.

Lisaks päris mitmele kohvikule, söögikohale, riidekauplustele, elektroonikapoele ja raamatuärile toob Pärnu Keskus südalinna uue toidupoe, mida on samuti hädasti vaja ja mida paljud kesklinnas töötavad ja elavad inimesed on ammu oodanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles