Pettur küsib Pärnu Postimehe nimel vaestele raha

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelmid ei pelga inimestel naha üle kõrvade tõmbamiseks ühtki vahendit ära. Sestap tasub rahaküsijate suhtes alati olla pigem umbusklik kui usaldav.
Kelmid ei pelga inimestel naha üle kõrvade tõmbamiseks ühtki vahendit ära. Sestap tasub rahaküsijate suhtes alati olla pigem umbusklik kui usaldav. Foto: Ants Liigus

End Pärnu Postimehe toimetajaks valetanud kelm üritas telefonitsi välja petta sadu eurosid, väites, et raha läheb vähekindlustatud perede toetuseks.

Summad, mida küsiti, ulatusid teisipäeval kõne saanud AS Sauga Varahalduse juhataja Andrei Ennoki andmetel 190 eurost pealt 300 euroni. “Helistaja kõnemaneer oli kuidagi uimane ja aeglane, aga samal ajal konkreetne, et raha tuleks maksta kohe, mitte hiljem,” mäletab Ennok.

Kui Ennok seepeale teatas, et tal ei ole volitust üksi ettevõtte arvelt selliseid summasid välja käia ja ta peab seda kõigepealt nõukoguga arutama, olevat kõne väga kiiresti lõpetatud, ilma et helistaja oleks avaldanud oma nime või kontonumbrit, kuhu raha saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles