Pärnumaa aasta ema elab Tootsis

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Raudsepp jagab päeval oma tähelepanu Tootsi lasteaia mudilastele, õhtul perele. “Kõige tähtsam on mulle minu pere ja kõige rohkem teeb rõõmu, kui lastel läheb hästi. Minu omadel ja teistel,” ütleb ta.
Inna Raudsepp jagab päeval oma tähelepanu Tootsi lasteaia mudilastele, õhtul perele. “Kõige tähtsam on mulle minu pere ja kõige rohkem teeb rõõmu, kui lastel läheb hästi. Minu omadel ja teistel,” ütleb ta. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa tänavune aasta ema Inna Raudsepp ütleb, et on lihtne naine ja elab oma elu. Päiksereisidest ta ei unista, vaid on rahul aiamaaga. Kui tekib soov midagi ilusat selga panna, toob ta Abakhanist kanga ja õmbleb rõivatüki, mis südant rõõmustab.

“Tähtis on see, et lapsed on terved, kõhud täis ja maksud makstud, “ lausub Inna kindlameelselt.

Kodutütarde Pärnumaa ringkonna juhatuse algatusel valiti Pärnumaal teist aastat aasta ema, austava nimetuse pälvis nelja lapse ema Inna Raudsepp Tootsist. Täna kuulutab Kodutütarde Pärnumaa ringkonna vanem Kristi Kivisaar pidulikult välja konkursi “Pärnumaa aasta ema 2014” tulemused, tunnustusüritusele Pärnu raekoja saali olid palutud kõik nominendid perega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles