Juhtkiri: Puhkus Pärnumaal

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Postimehe lugejad leidsid eilse lehenumbri vahelt temaatilise erilehe ”Puhkus Pärnus ja Pärnumaal“. Eestikeelsena kindlasti sisemaiseks tarbimiseks mõeldud, kuid esmapilgul täiesti kobe üllitis, mis suveplaanide tegijale hea uurida, et lõpuks otsustada puhkuse kasuks kodumaal.

Pärnu ja Pärnumaa esitlus Eesti juhtiva kvaliteetlehe vahel on kõigiti kiiduväärt. Kaua me ikka loeme reklaame, et puhake Lätis või konkreetselt Ventspilsis. Mõistagi on lõunanaabrite juures samuti palju vaatamis- ja proovimisväärset, aga enne Ventspilsi minekut võiks ära käia näiteks Kablis või Häädemeestel, kindlasti Kihnus. Ajalooliselt Pärnumaa koosseisu kuulunud Ruhnu on paljudele niivõrd meretagune, et pole jalgagi sellele saarele saanud.

Suvel saab Pärnus igav hakata vaid sellisel inimesele, kes on siia tulnud selleks, et mitte näha, kuulda ega rääkida midagi. Siis polegi mõtet suvepealinna tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles