Jaansoni rada pani torisema

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Pinke on lisatud projekti järgi rajale selliselt, et need ei hakkaks segama teel liikujaid,” tõrjus kodaniku süüdistusi linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas.
“Pinke on lisatud projekti järgi rajale selliselt, et need ei hakkaks segama teel liikujaid,” tõrjus kodaniku süüdistusi linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas. Foto: Ants Liigus

Pärnu jõe vasakkaldale rajatud kergliiklustee on pälvinud hulga kiidusõnu ja leidnud väga vilgast kasutamist, ometi on ka kurdetud, et tee ääres napib pinke.

„Soovime teada, kuhu jäid uue Jaansoni raja pingid,” kirjutas Riia maantee äärse suurmajade rajooni elanik V. Lind. „Riia maantee elurajoonis on seitse nelja-viiekorruselist maja. Viisnurga all on meie ujumiskoht, mida aga pole, on pingid. Viimased on Pilli tänava otsas ja siis Papiniidu poole on tühi maa.”

Sõitleja hinnangul pole selle mure murdmine teab mis kunsttükk. Probleemi lahendamiseks piisaks paigutada Pilli tänavast Papiniidu poole tee veerde pinke juurde nii, et iga ümmarguselt 300 meetri tagant oleks koht jalgu puhata. Kellelgi poleks siis enam ütlemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles