Spordiraja veered vajavad heakorrastamist

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakkalda terviseraja ühel lühikesel lõigul on tee veert kindlustatud lausa viiel moel.
Vasakkalda terviseraja ühel lühikesel lõigul on tee veert kindlustatud lausa viiel moel. Foto: Ants Liigus

Pärnu jõe vasakkalda tervisespordiraja pidulik avamine pühapäeval, 1. juunil on mõne linlase hinnangul tõtakas ettevõtmine, sest suurepärast rada ääristaval alal on veel hulk heakorrastamata paiku.

„Tulime sugulastega siia ja nad ütlesid nagu ühest suust, et neile meeldib kõik: asfalt meeldib, tuled on väga ilusad, aga mis on ümberringi, see jätab soovida,” tõdes leheveergudel anonüümseks jääda soovinud pärnakas.

Paiga all, mis temalt ühtaegu nii kiidusõnu kui laitmist pälvis, pidas rääkija silmas tervisespordiraja paarisaja meetri pikkust lõiku Kastani tänavast kesklinna poole. Lõiku omaaegse Viisnurga tootmiskompleksi territooriumi taga, mida kroonib efektne gabioon, traatvõrku laotud kividest tugimüür, kuid kuhu mahuvad ka varisenud ja lapitekki meenutavad müürilõigud ning mis päädib ei tea kellele kuuluva kuuriköksi ja ehitusprahi hunnikuga raja kaldanõlval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles