Munamäe skate-pargile antakse viimast lihvi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti üks parimaid trikirattureid, Munamäele uue skate-pargi ehitanud Rasmus Paimre hüppas Pärnu Postimehe palve peale sadulasse ja tegi oma kätega rajatud viiemeetrisel verdiseinal mõne uhke hüppe.
Eesti üks parimaid trikirattureid, Munamäele uue skate-pargi ehitanud Rasmus Paimre hüppas Pärnu Postimehe palve peale sadulasse ja tegi oma kätega rajatud viiemeetrisel verdiseinal mõne uhke hüppe. Foto: Ants Liigus

Kuus nädalat akutrellide mürinat, hoolikat mõõtmist ja detailide kokku sobitamist hakkab lõppema ning Eesti üks vingeimaid välirulaparke saab Pärnus Munamäel kohe-kohe sõiduvalmis.

Parki ehitanud Rasmus Paimre osaühingust OnWheels rääkis, et töö sujus hästi ja rambid said püsti loodetust varem.

“Alguses jäime poolteist nädalat graafikust maha, aga kui ehitusega uuesti ree peale saime, jõudsime pargi valmis isegi kaks nädalat enne planeeritud lõppu. Tegime pargi nimel pikemaid tööpäevi, sest tahtmine sõita on nii suur,” sõnas üheksa aastat BMX trikiratast sõitnud Paimre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles