Juhtkiri: Ime jõekaldal

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Kuigi Pärnu jõe vasakkalda tervisespordirajal ehk Jaansoni raja uuel osal algas vilgas tegevus juba siis, kui asfalt vaevalt maha oli saanud, toimub selle ametlik ja pidulik avamine alles homme, igati kohaselt lastekaitsepäeval.

Arvatavasti on paljud pärnakad ja turistidki, kes näiteks Konse motellist ja karavanikämpingust väga mugavalt ja mõnusalt piki jõeäärt kesklinna saavad jalutada või vändata, uue raja üles leidnud ja seda kordi ning kordi läbi jalutanud või sõitnud.

Midagi pole öelda, rada, mis Jaansoni raja tervikuks muudab, on hea, ilus ja vajalik, avades viimaks ometi Pärnu kesklinna jõele, mille poole liigagi kaua on seljaga seistud. Arhitektuuriliseltki ei ole latti alla lastud – tervisespordirada ise, valgustid ja pingid, piirded ja kõik muu haakuvad ideaalselt linnapildi, jõevoolu ja inimeste soovide ning vajadustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles