Saarde vald väärtustab ilusat emakeelt

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursil viibis tänavu ka Rootsis elav Jüri Kurvits, kelle perekonnale kuuluva Saarde vallas asuva kinnisvara rendist kujuneb konkursi auhinnafond.
Konkursil viibis tänavu ka Rootsis elav Jüri Kurvits, kelle perekonnale kuuluva Saarde vallas asuva kinnisvara rendist kujuneb konkursi auhinnafond. Foto: Urmas Luik

Peet Vallaku nimelise ilusa emakeele auhinna pälvisid Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased Helen Sepp 12.c, Ago Tominga 11.c ja Kevin Ojala 9.b klassist, tavakohaselt kuulutati konkursi võitjad välja kooliaasta lõpus.

Auhinnafond kujuneb Rootsis elava Jüri Kurvitsa perekonnale kuuluva Saarde vallas asuva kinnisvara rendist, konkursile laekunud tööd loeb fondi asutaja kui ilusa emakeele väärtustaja läbi, et öelda oma arvamus.

See õpilaskonkurss on Eestis ainulaadne, preemia ja aukiri lisavad tunnustamisele oma osa nagu ka selle üleandmise aeg – kooli direktori pidulik vastuvõtt õppeaasta tublimatele õppetöös, spordis ja huvitegevuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles