Sõuvõistlus avas Jaansoni terviseraja

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Raio Piiroja ja sõudepaatide võistlus oli sõu, siis lapsed jooksid ikka tões ja vaimus ja ainult võidule.
Kui Raio Piiroja ja sõudepaatide võistlus oli sõu, siis lapsed jooksid ikka tões ja vaimus ja ainult võidule. Foto: Urmas Luik

Pühapäev, kellaosuti lähenes poole ühele. Jaansoni raja vastsel vasakkalda asfaldil Papiniidu silla poolses otsas valmistus sõuvõistluseks vutilegend Raio Piiroja.

Eesti esijooksja Roman Fosti ütles noorpõlvelinna kutsest ära, jalgpallikoondises pidulikku lahkumismängu ootav Piiroja oli poolelt lauselt nõus tulema. Aga üllatas teda saatma kogunenud rattureid ja uisutajaid sellega, et tossude asemel olid tal jalas rulluisud.

“Tõmbasin hiljuti säärelihase veidi ära, tervet distantsi joosta ei kannata. Ja joostes poleks mul kaheksapaatide vastu mingit varianti ka. Nüüd püüan väikse edu sisse sõita, kilomeeter enne finišit ootab ema tossudega, minut läheb vahetuseks ja siis vaatame, kes enne Kesklinna silla juures on,” rääkis nagu läbi jalgpallurikarjääri nüüdki vigastust trotsinud kutseline kalur Piiroja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles