Raekülas oli orienteerumispäev

, orienteerumispäeva organisaator
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumispäev Raekülas.
Orienteerumispäev Raekülas. Foto: Erakogu

Pärnus Raeküla suusa-jooksuradade alguses toimus järjekordne traditsiooniline Raeküla orienteerumispäev koolidele.

Alates kella 10.30st oli avatud start, kus iga klass vastavalt oma stardiajale alustas.

Seekord võistlesid Raeküla, Koidula, vabakooli, Rääma ja Kuninga kooli õpilased – kokku 400 last.

Pärnu orienteerumisklubi West oli 1.–5. klassi õpilastele ette valmistanud väga heal tasemel 2,7kilomeetrise nööriraja ja 6.–9. klassile seekord päris raske kaardiraja, mille läbimine võttis kiirematel 25 minutit, aga väiksemate kogemustega õpilastel kuni kaks tundi.

Ilmaolud olid võistluste jaoks soodsad, sel palaval päeval oli metsavilus sportida päris mõnus.

Kõik said proovida oma oskusi ja rõõm raja läbimisest oli suur nii väikestel kui suurtel. Õhinal rõõmsaid punapõskseid lapsi ootas finišis šokolaad ja kokkuvõte raja läbimise kohta. Muidugi oli sel päeval suur rõõm joogiveest, millega sai end pärast raja läbimist värskendada.

Auhinnad parimatele jõuavad õpilasteni lõpuaktusel.

See on üks tore võistlus, kus oma oskusi saab proovile panna nii väike kui suur. Suur tänu Pärnu linnavalitsusele, kes noorsooprojekti kaudu üritust järjekindlalt toetab. Võistluse ladusa korraldamise nimel oli vaeva näinud orienteerumisklubi West eesotsas rajameistrite Sander ja Margit Blehneriga. Tänu teistelegi abilistele, et üritus nii hästi sujus. Loodame, et sellist professionaalset ja sõbralikku koostöövalmis suhtumist saame kogeda järgmiselgi aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles