Politsei hoiatab kelmi eest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kahtlustab seda meest kelmuses.
Politsei kahtlustab seda meest kelmuses. Foto: Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuur

Lääne prefektuuri Pärnu kriminaaltalitus palub inimestel olla ettevaatlik meesterahva suhtes, kes on tagaotsitav erinevate kelmuste tõttu.


Politseile on teada, et 28. juunil sisenes Pärnu linna piiril kohvikusse mees, kes teatas kohviku töötajale, et tõi ära arvutile viirusetõrjeprogrammi ning soovis selle eest raha. Töötajale tundus tehing kahtlane ning ta võttis ühendust kohviku omanikuga. Kui saadi kinnitust, et midagi sellist tellitud ei ole, lahkus mees kohe.

Mees sõitis ära musta-valgekirju rattaga. Mees oli umbes 165 cm pikk. Seljas kandis ta musta T-särki ning jalas musti pükse. Peas oli tal beež nokkmüts, mille peal mustad päikeseprillid.

Politseil on alust arvata, et tegemist on kelmuste eest tagaotsitava 41aastase meesterahvaga, kes võib end esitleda erinevate nimede all.

Politsei palub kõigil, kes pildil kujutatud meest näevad või kellel on andmeid tema tegevuse või asupaiga kohta, sellest teada anda politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles