Noored judokad tõid Saksamaalt viis kulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kempo klubi juudopoisid, nende treener Kristjan Hendrikson (paremal) ja lapsevanem Avo Tasane tunnevad Saksamaal võidetud karika üle suurt uhkust.
Kempo klubi juudopoisid, nende treener Kristjan Hendrikson (paremal) ja lapsevanem Avo Tasane tunnevad Saksamaal võidetud karika üle suurt uhkust. Foto: Erakogu

Saksamaal Rathenowis lõppenud noorte juudovõistlustel teenisid Kempo klubi treeneri Kristjan Hendriksoni käe all harjutavad Audru poisid viis esikohta.

Oma kehakaalus olid parimad Merko Aasaleht, Tormi Tasane, Jarmo Jürisoo, Peeter Vettik ja Mattias Umal. Tauno Danilov võitis teise auhinna ja Gardo Saks tuli viiendaks.

Eesti noorte karikasarjas võitis Pärnu poiss Oliver Sumberg C-klassis 46 kilo konkurentsis esikoha. Tauno Danilov teenis 30kiloste seas teise koha ja Rait Väiko tuli 42 kilo kehakaalus kolmandaks.

D-klassis olid võidukad Egert-Ervin Messek (30 kg) ja Peeter Vettik (42 kg) ning teiseks tulid Mattias Umal (46 kg) ja Jarmo Jürisoo (34 kg). Sven Närep oli oma kaalus neljas ja Andro-Geith Ott ning Merko Aasaleht said viienda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles