Annetajad on juba järjekorras

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallamajast üle tee laiub lahmakas heinamaa vaatega tuulepargi hiidudele. „Uue aastatuhande märksõnad on keskkonnasõbralikkus ja koostöö, mida väljendab ka rajatav rahvapark,“ mõtiskleb vallavanem Sivar Tõnisson.
Vallamajast üle tee laiub lahmakas heinamaa vaatega tuulepargi hiidudele. „Uue aastatuhande märksõnad on keskkonnasõbralikkus ja koostöö, mida väljendab ka rajatav rahvapark,“ mõtiskleb vallavanem Sivar Tõnisson. Foto: Urmas Luik

Varbla vallavanem Sivar Tõnisson on võtnud oma südameasjaks rajada vallakeskusesse avalike ürituste paiga koos dendropargiga.

Tõnisson ütleb, et vallas tuntakse puudust avalikust ruumist, kus väliüritusi korraldada. Kohalikud on mitu aastat rääkinud, et vallakeskuses pole sobivat haljasala, kus jaanituld või laata pidada. Vana kolhoosiaegne laululava Varbla pargis lagunes ära ja kuna pargi maatükk kuulub riigimetsa majandamise keskusele, pole sinna uue lava rajamisel jumet.

Samas kuulub vallale lahmakas kahehektariline maatükk üle tee vallamaja vastas staadioni kõrval. Sivar Tõnisson laotab lauale pargi eskiisprojekti, mille uurimisel nähtub, et tegemist pole hariliku avalikeks üritusteks mõeldud paiga, vaid dendropargiga. Agronoomist vallavanem on seda meelt, et looduslähedane mõtteviis on maailmas tõusutrendis ja miks mitte seda järgida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles