Käsitöökeskus jätkab poepidamist

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsitööpoe müüja on Tõstamaalt pärit Liis Vääna, kes elab Tallinnas ja leidis lapsehoolduspuhkuse ajal võimaluse ettevõtmises kaasa lüüa.
Käsitööpoe müüja on Tõstamaalt pärit Liis Vääna, kes elab Tallinnas ja leidis lapsehoolduspuhkuse ajal võimaluse ettevõtmises kaasa lüüa. Foto: Urmas Luik

Juba kolmandat suvehooaega on Tõstamaa käsitöökeskuse eestvõttel avatud aleviku südames käsitööpood, kus müüakse kohalike käsitöömeistrite loomingut.

Kolmandat aastat koristasid aleviku vabatahtlikud mai alguses talgupäeva raames Tõstamaal Sadama teel asuvat puumajakest, et Tõstamaa käsitöökeskuse eestvõttel seal poeke avada. Igal aastal on majas kasutusele võetud mõni ruum rohkem, sest tahetakse pakkuda järjest suuremas valikus meeneid.

Kaubavaliku eest kannab hoolt käsitöökeskuse perenaine Anu Randmaa. Eelkõige soovitakse äris müüa kohalikku toodangut, aga samuti on teretulnud huvitavad tooted Romantilise Rannatee naabritelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles