Vakra huvitus Paikrest

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Paikre prügila. Foto on illustreeriv.
Osaühingu Paikre prügila. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra tutvus Pärnu Raba tänava jäätmete sorteerimisjaama ja Põlendma prügilaga, OÜ Paikre juhataja Kristo Rossmani sõnade kohaselt pole sellelaadset kohtumist varem olnud.

Pärnumaa jäätmekäitluse arengu arutelust võtsid osa OÜ Paikre omanike esindajad Paikuse vallavanem Kuno Erkmann ja Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius ning ettevõtte nõukogu liikmed. Kohtumisel anti ülevaade OÜ Paikre tegemistest, tutvustati arenguplaane, arutati päevakajalisi teemasid.

“Mul on hea meel, et jäätmekäitluse diskussioonides aktiivselt osalev ja juhtrollis olev keskkonnakomisjoni esimees tutvus ettevõttega lähemalt, kuulas meie muresid ja ettepanekuid,” ütles Rossman. “Eesti inimestele, majandusele ja keskkonnale olulist valdkonda – jäätmemajandust – ei saa kvaliteetselt arendada ainult riigikogus seadusemuudatusi menetledes, vaid kohtudes ja suheldes valdkonnas tegutsejatega.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles