Jõeäärsel promenaadil annab tooni Pesa

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Nõmm (vasakul) ja Siim Tõnismäe rajasid Jaansoni raja promenaadile kohviku, millest võiks suviti kujuneda kohalike ja turistide mõnus jõeäärne suvestaap.
Ardo Nõmm (vasakul) ja Siim Tõnismäe rajasid Jaansoni raja promenaadile kohviku, millest võiks suviti kujuneda kohalike ja turistide mõnus jõeäärne suvestaap. Foto: Urmas Luik

27aastased Siim Tõnismäe ja Ardo Nõmm ehitasid Jaansoni raja promenaadile kohviku Pesa, mis on noorte meeste esimene koostööprojekt linnaelu elavdamiseks. “Oleme avatud linnulaulust päikseloojanguni,” teatavad nad rõõmsalt.

Siimu ja Ardot seob lapsepõlvesõprus, mõlemad on üles kasvanud Vana-Pärnus ja koostöös on sündinud nende ettevõtlusprojektidki.

Mõlemad ütlevad, et koolis nad õpieduga just ei hiilanud, aga tegid ära, mis vaja. Kooliskäimine kaldus olema igavavõitu. “Mulle on meeldinud teha rohkem seda, mis mind huvitab, mitte käia nööri mööda,” mõtiskleb Siim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles