Tähelepanu aiamööblile

, K-rauta Tondi kaupluse müügikonsultant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aiamööbel. Foto on illustreeriv.
Aiamööbel. Foto on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aiamööbli moes on näha kõike: nii traditsioonilist puidust kui ka romantilises stiilis metallmööblit. Silma torkab asjaolu, et ei kardeta kasutada erksaid värvitoone ja tekstiilis värvilisi ja tugevaid geomeetrilisi mustreid.

Oma aia kujundamisel on piiriks vaid inspiratsioon ja loominguline võime. Kõiki ideid võib kasutada mänguliselt ja uudses võtmes. Kuidas alustada? Heitke pilk peale vanadele asjadele ja mööbliesemetele, mis on jäänud ammusest ajast keldrisse või panipaika seisma – ehk saab mõnele neist anda aias uue elu.

Eelmise kümnendi alguses ja keskpaigas oli tavaks osta aeda plastmööblit. See komme on muutunud ja üha enam eelistatakse kvaliteetsemat ja vastupidavamat puit- ja metallmööblit. Esimene neist on vastupidav ja suhteliselt lihtsat hooldust vajav materjal, mille üks plusse on puidu vähene külma- ja kuumakartlikkus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles