Pärnu tuntuimad komödiandid võtsid maskid eest

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Sarv (vasakul) Arlekiinina ja Raido Keskküla Pierrot’na on viimastel aastatel Pärnus nagu prohvetid, kes on kuulsamad võõrsil kui omal maal.
Meelis Sarv (vasakul) Arlekiinina ja Raido Keskküla Pierrot’na on viimastel aastatel Pärnus nagu prohvetid, kes on kuulsamad võõrsil kui omal maal. Foto: Ardi Truija

Kui ajatutel tegelastel nagu Pierrot ja Arlekiin oleks enam austust mineviku vastu, teaksid nad täpselt, kunas Pärnusse ilmusid.

Nüüd ent vaatab üks piinatud, teine lõbustatud ilmel sulle otsa, kui seda küsid. Viimaks pomiseb Pierrot, et vist 2004. aastal, millele Arlekiin välkkiiret vastu väidab, et see tähelepanuväärt sündmus oli 2005. aasta kevadel. Kindel!

Mõistagi järgneb nüüd lõputuna tunduv vaidlus, kuni Pierrot, ei tea mitmendat korda viimase viieteistkümne minuti kestel, nutma puhkeb. Sealjuures on raske aru saada, kas ta tihub sellepärast, et väsis ühe ja sama neljakohalise numbri korrutamisest, või hoopis sellepärast, et Arlekiin väitluse käigus ta kohvitassi tühjaks on joonud ja nüüd koogilt kirsigi suhu pistis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles