Puidust vigurivänt võlus Shalomi naisi

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Okunev saabus Pärnusse lootusega suupillipäevade rongkäiku näha. See aga olevat halva ilma tõttu ära jäänud. Nii tegigi ta sellest hoopis ärireisi.
Sergei Okunev saabus Pärnusse lootusega suupillipäevade rongkäiku näha. See aga olevat halva ilma tõttu ära jäänud. Nii tegigi ta sellest hoopis ärireisi. Foto: Urmas Luik

Kui põhikohaga Narva-Jõesuus toimetav Sergei Okunev, sõpradele lihtsalt Vunts, mööda Eestit ringi sõidab, ei jäta ta kunagi maha portfelli puidust valmistatud tootenäidistega. Nii igaks juhuks – ehk saab kellegagi koostööd teha nende turustamiseks.

Portfelli sisu, mille ta esmaspäeval Pärnu Shalomi kaupluse tagaruumi pisikesele lauale laotab, teeks au igale rändkaupmehele. “Näete, siin on purunemiskindlad võtmehoidjad,” demonstreerib Shalomi naiste tähelepanust silmanähtavalt meelitatud Okunev pirni- ja käbikujulisi punne. “Ja see siin on pross,” laseb ta laualt võetud ovaalse eseme ringiratast käima. Vaimustushüüatuste saatel järgneb näitlik, käeliste harjutuste ja demonstratiivesinemisega päädiv õppetund külmkapimagnetite valmistamisest.

Seejärel on fookuses värvikirevate peadega võinoad, laste joonistuste või siis sponsorite logodega kaunistatud reketid, viinapitsi mõõtu õllekapp ja muud esemed, mille otstarve asjatundmatule silmale mõistmatuks võib jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles