Juhtkiri: Taavi Rõivase sada päeva

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Eile kirjutati ja räägiti peaminister Taavi Rõivase valitsuse esimesest sajast päevast. Üleriigiline muidu lugupeetud päevaleht läks sel puhul lausa tasakaalust välja, üritades esitada seda sadat päeva kui mingit edulugu. Eraldi olid üles loetud valitsuse saja päeva olulisemad teod, aga millegipärast vaadati täielikult mööda saja päeva olulisematest tegemata jätmistest.

Pärnu Postimehe arvates on asi eduloost kaugel. Eesti elus avaldub järjest enam märke, et meil ei lähe hästi, ja valitsusel pole selget plaani, kuidas riiki tõusule pöörata.

Kõigepealt meie olulisemad majandusnäitajad. Eesti on majanduslanguses. Eelarve lappimiseks pole muid võimalusi, kui kergitada ennaktempos aktsiise ja lükata edasi enam kui 200 000 inimest puudutav vanemapension. Järjekindlalt vähenevad riigi reservid, kuigi praegu peaks just tulu ja muu vaba raha suunama tagavarade kasvatamisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles