Jalgratturid teenisid pjedestaalikohti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmo Jeret
Timmo Jeret Foto: PP

Maanteejalgratturite noorte mitmepäevasõidu Eesti meistrivõistlustel, Tartu noortetuuril võitis Vändra Viko klubi poiss Kristen Kivistik kuni 16aastaste konkurentsis pronksmedali. Pärnu kalevlastest oli Ahto Raba viies, Siim Saavik kuues, Kevin Kull seitsmes ja Kevin Lippe kümnes. Vändra ratturid Siim Lehemets, Karl-Arnold Vendelin ja Robert Arumäe lõpetasid velotuuri vastavalt 26., 27. ja 42. kohal.

Klubide arvestuses võitis Pärnu Kalev esikoha ja Vändra Viko oli seitsmes.

Mägiratturite võistlussarja “Elion Estonian Cup” viiendal etapil, Kalevipoja rattamaratonil Kuremaal sai kalevlane Timmo Jeret 70 kilomeetri distantsil üldarvestuses 16. ja M18 klassis teise koha.  

35 kilomeetri distantsil tegid mehist sõitu Vändra noormehed. Kristen Kivistik lõpetas poolmaratoni esimesena, Robert Arumäe oli kolmas ja Karl-Robert Arumäe neljas. Kilingi-Nõmme poiss Greg Hallop sai kuuenda koha. Pärnu Kalevi poistest oli Joan-Markus Varik 14., Gerdo-Karl Premet 17. ja Germo Kunimägi 26.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles