Lauluväljakul saab kokku kogu Eestimaa

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Laulmise teevad mõnusaks laulud, mis lähevad hinge,” kinnitavad viimast korda lastekoori koosseisus seekordsel laulupeol üles astuvad Pärnu ühisgümnaasiumi neiud.
”Laulmise teevad mõnusaks laulud, mis lähevad hinge,” kinnitavad viimast korda lastekoori koosseisus seekordsel laulupeol üles astuvad Pärnu ühisgümnaasiumi neiud. Foto: Kadri Pulk

Üldlaulupidu saab täna avalöögi kontserdiga “Aja puudutus”. Peo korraldajate soov on puudutada varasemate suurpidude laulude kaudu igaüht meist. Pärnu ühisgümnaasiumi lastekoori tüdrukud aduvad peo tähendust hästi, sest enamikule neist on seekordne pidu juba teine või kolmas.

Esimese proovipäeva viimasel tunnil olid Pärnu ühisgümnaasiumi lastekoori tüdrukud Mustamäe klassiruumis veel üleval, sest elevust, mida üksteisega jagada, jätkus palju.

Selles elevuses said kokku kohtumis- ja laulurõõm ning kindlasti suure peo ootus, mis nagu hiljem selgus, toob tüdrukute arvates lauluväljakule kogu Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles