Unic-moto teeb Häädemeestel väljanäituse

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunanaaber Aivars Sasko ja tema 1944. aastast pärit Harley-Davidson WLA vanamootorrataste kokkutuleku „Viljandi Moto 2011”.
Lõunanaaber Aivars Sasko ja tema 1944. aastast pärit Harley-Davidson WLA vanamootorrataste kokkutuleku „Viljandi Moto 2011”. Foto: Erakogu

Nädalalõpp toob vanatehnikahuvilistele hulga silmarõõmu: Eesti vanamootorrattaklubi Unic-moto korraldab tsiklite seekordse kokkutuleku Häädemeestel.

„Tsikleid tuleb 100–120 vahepeal, täpsemalt selgub reede õhtul, kui hakatakse kogunema,” teadis ütelda ürituse läbiviijate kõneisik Tiit Talts. „Et vanemad on aastatest 1914–1915, siis loomulikult kõik nad oma ratastel nii pikka maad ei sõida.”

Kui Lätist üritusele tulevad masinad saavad sellega ehk veel hakkama, siis poole tuhande kilomeetri tagant Peterburist oodatavad külalised võivad sedasi küll tee peale jääda või saabuda alles siis, kui teised kokkutulnud on ammu laiali läinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles