Pärnakad avasid suvepealinna esimese kalakohviku

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvikupidaja Diana Tekko on kohvikus ametis iga päev, kalakaupleja Indrek Tekko on äri tõttu sageli piiri taga. Uus ettevõtmine tekitab neis rõõmsat elevust.
Kohvikupidaja Diana Tekko on kohvikus ametis iga päev, kalakaupleja Indrek Tekko on äri tõttu sageli piiri taga. Uus ettevõtmine tekitab neis rõõmsat elevust. Foto: Ants Liigus

Pärnus elavad Diana (30) ja Indrek Tekko (33) viisid ellu oma unistuse ja rajasid Pärnusse kalakohviku – paar veab juba mitmendat aastat edukalt rahvusvahelist väikefirmat, mis tegeleb kala kokkuostu, impordi ja ekspordiga.

Kaubamärgi Pärnu Kalamajakas all tegutseb äriettevõte Pärnu Kalamajakas OÜ. Kalamajakale kuulub Eestis kolm kalamüügipoodi/punkti: üks Pärnus ja kaks Tallinnas. Kalamüügiketi taga on pärnakas Indrek Tekko, keda koos abikaasa Dianaga võib nimetada julgelt kalafanaatikuteks ning valge kala suurmüüjateks ja propageerijateks Eestis.

Jahutatud kala aasta ringi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles