Päästjad tõid kummipaadiga üksi merele sattunud lapse kaldale

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgerand. Pilt on illustratiivne.
Valgerand. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Täna kell 11.24 sai häirekeskus teate, et Audru vallas Valgeranna külas on tugeva tuulega merele läinud kummipaat. Paadis oli üheksa-aastane tüdruk, kes oma jõududega kaldale tagasi ei saanud.

Sündmuskohale jõudnud Pärnu keskkomando päästjad tegid kindlaks, et algul mängisid lapsed rannikuvees kahe kummipaadiga. Ühes istus kaks last ja teises üks laps. Esimese paadi, milles istus kaks last, sai laste isa kätte, enne kui tuul selle avamerele kandis. Paraku oli teine paat, milles istus üheksa-aastane tüdruk, päästjate saabudes juba kaldast kaugel. Merel on üldse küllaltki raske täpset kaugust määrata, siiski oli päästjate sõnul tüdrukust ja paadist kaldale näha veel vaid väike täpp, teatas päästeameti pressiesindaja.

Päästjad lasid rannas kohet vette päästepaadi, pärast kella kahtteist oli sündmus lõpetatud ja tüdruk õnnelikult kaldal. Laps pääses õnnetusest ainult ehmatusega, kiirabi vaatas ta kaldal üle, midagi tõsist ei leitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles