Jahid seilasid Roomassaare ringil

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval stardi saanud Muhu väina regatt viib merekarud Pärnust Roomassaare ja Virtsu kaudu Laupäevaks Dirhamisse.
Esmaspäeval stardi saanud Muhu väina regatt viib merekarud Pärnust Roomassaare ja Virtsu kaudu Laupäevaks Dirhamisse. Foto: Malle Kosk

Muhu väina regatil seilavad jahid sõitsid eile Roomassaare ringil, täna õhtuks jõuavad jahid Virtsu.

Esimeses grupis jõudis Roomassaares sõidetud kolmandal etapil kolmandale kohale Pärnu jahtidest Lady Bird (kapten Karl-Hannes Tagu), Tuule (Jaan Mugra) oli kaheksas ja teise etapi võitnud Katariina II seekord kümnes.

Teises grupis võitis etapi Pärnu jaht Sugar (Mihkel Kosk). Kolmas oli Merepärl (Alari Akkermann), neljas Adventure (Alo Murutar), viies Mia (Erki Melts), kaheksas Red Dream (Tanel Kurs ja kaheteistkümnes Freya (Heino Hümnev).

Kolmandas grupis sai etapivõidu eelmise aastal Muhu väina regati võitnud Georg (Viktor Feofanov). Jinx (Karl-Robert Trink) lõpetas etapi kaheksanda ja Bella (Rait Maruste) kümnenda kohaga.

Neljandas grupis sai Pille-Riin (Erik Sepping) üheksanda ja Aida (Martin Aljaste) kümnenda koha.

Viiendas grupis sõitnud Windwalkeri sõiduaeg kontrollaja sisse ei mahtunud.

Kuuendas grupis tuli esimeseks Temper (Harri Murd). Kolmandaks seilas La Folie (Janno Simm), viiendaks Lind (Jüri Sõber) ja seitsmendaks Vesipruul (Ain Sumberg).

Roomassaare etapilgi kimbutas võistlejaid tuulevaikus, kuid kontrollaja sisse sõitnud jahte oli siiski rohkem kui kahel esimesel etapil.

Regatt on seni kulgenud tasavägiselt ning ühest liidrit üheski grupis esile tõusnud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles