Georg tõusis Muhu väina regatil liidriks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjetamine.
Purjetamine. Foto: Malle Kosk

Esmaspäeval Pärnust alguse saanud 53. Muhu väina regatil seilasid eile jahid Roomassaarest Virtsu, tänane etapp viib Virtsust Dirhamisse. Harjumuspärane tuulevaikus asendus neljanda etapi käigus juba 5-6 m/s puhuva lõunakaarte tuulega.

Pärnu jahtidest on seni edukaim olnud eelmise aasta võitja Georg (kapten Viktor Feofanov) ja tõusnud oma grupis liidrikohale.

Neljandal etapil olid esimeses grupis Pärnu jahtidest Lady Bird (Karl-Hannes Tagu) viies, Katariina II (Aivar Tuulberg) seitsmes ja Tuule (Jaan Mugra) kümnes.

Teises grupis sõitis Merepärl (Alari Akermann) välja kolmanda aja, Sugar (Mihkel Kosk) oli neljas, Mia (Erki Melts) viies, Freya (Heino Hünnev) üheksas, Adventure (Alo Murutar) kuueteistkümnes ja Reddream (Tanel Kurs) seitsmeteistkümnes.

Kolmandas grupis sai taas etapivõidu Georg, Jinx (Karl-Robert Trink) oli seitsmes ja Bella (Rait Maruste) kolmeteistkümnes.

Neljandas grupis noortetiimidest meeskondadega seilanud Aida jäi viieteiskümnendaks ja Pille-Riin kuueteistkümnendaks.

Viiendas grupis sõitnud Windwalker (Raiko Lehtsalu) kaheteistkümnendast kohast kõrgemat aega ei saanud.

Kuuendas grupis võitis sõidu Vesipruul (Ain Sumberg), Temper (Harri Murd) oli kolmas, La Folie (Janno Simm) viies ja Lind (Jüri Sõber) seitsmes.

Täna õhtul jõuavad jahid Dirhamisse, kus homme sõidetakse Dirhami ring ning samal õhtul toimub regati lõpetamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles