Unibet asus toetama Pärnu võrkpalliklubi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Pärnu võrkpalliklubi ja Unibet alustasid koostööd juba sel suvel, hakkas klubi halduses olev ranna staadion kandma Unibet Arena nime.
Kuna Pärnu võrkpalliklubi ja Unibet alustasid koostööd juba sel suvel, hakkas klubi halduses olev ranna staadion kandma Unibet Arena nime. Foto: Villu Voogel

Euroopa suurimate online-hasartmängu operaatorite hulka kuuluv ja Eestis litsentseeritud Unibet on nüüdsest üks Pärnu võrkpalliklubi suurtoetajatest. Esialgu kehtib koostööleping kuni järgmise aasta kevadeni.

Pärnu võrkpalliklubi on enam kui 20aastase ajalooga meeskond, kes on osalenud edukalt nii Eesti meistrivõistlustel kui Schenkeri liigas. Kümme aastat tagasi löödi ESS Falck Pärnu võrkpalliklubi nime all kaasa Euroopa kõrgeimas karikasarjas CEV meistrite liigas.

„Unibeti toetus aitab Pärnu võrkpalliklubil seada algavaks hooajaks kõrgeid eesmärke ja need loodetavasti ellu viia,“ kommenteeris klubi peatreener Avo Keel, kes juhendas aastatel 2004–2014 Eesti koondist.

Kuna Pärnu võrkpalliklubi ja Unibet alustasid koostööd juba sel suvel, hakkas klubi halduses olev ranna staadion kandma Unibet Arena nime. Juunis ja juulis peeti ranna staadionil mitmesuguseid rannavolle ja footvolley turniire ning korraldati Eesti meistrivõistlused rannatennises.

„Kahjuks on Eesti suvi niivõrd lühike, et suuri võistlusi Unibet Arenal sel aastal enam plaanis ei ole,“ lisas Keel. „Samas jääb ranna staadion kõigile võrkpallisõpradele treeninguteks avatuks kuni augusti lõpuni.“

„Pärnu võrkpalliklubi on ambitsioonikas meeskond ja võrkpall Pärnus äärmiselt populaarne,“ kiitis Unibeti Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste. „Loodame, et meie abi tuleb kasuks töös noortega ja avaldab positiivset mõju Eesti klubivõrkpallile tervikuna.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles