Piletimäng: lõpeta suvi Sugaris!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu Sugaris.
Pidu Sugaris. Foto: Sugar club

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval nädalavahetusel tõmbab Pärnu klubi Sugar kahe suurejoonelise üritusega kokku oma suvehooaja, kui reedel, 29. augustil toimub taas populaarne sariüritus “People of Sugar” ja laupäeval, 30. augustil näeb DJ-puldis tervet Sugari DJde paraadi.

Anname kolmele inimesele koos kaaslasega võimaluse pidutseda kogu nädalavahetuse Sugaris.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Sugar tähistas tänavu suve hakul oma viiendat või kümnendat aastapäeva?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 27. augusti keskpäevani piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse „Kas Kolumbus Krisi viimane, mullu ilmunud album kannab pealkirja “See on voodoo” või “Suured rattad”?” õige vastus on “Suured rattad”.

Reedel saavad koos kaaslasega minna Kentuki pubisse Kolumbus Krisi kontserdile Karin Torin ja Jaanus Metsnik. Võitjaid ootab samas bändi plaat.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles