G4S Rannavalve tahab randa päästekoridori

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõppenud rannavalvehooaeg Pärnu keskrannas näitas G4S Rannavalve hinnangul seda, et siia oleks tarvis motoriseeritud päästevahendit ja päästekoridori, mille kaudu saaks ohutult hädasolijale appi tõtata ja akvatooriumi patrullida.
Lõppenud rannavalvehooaeg Pärnu keskrannas näitas G4S Rannavalve hinnangul seda, et siia oleks tarvis motoriseeritud päästevahendit ja päästekoridori, mille kaudu saaks ohutult hädasolijale appi tõtata ja akvatooriumi patrullida. Foto: Ants Liigus

Rannavalve vanasõna ütleb, et suvi on korda läinud siis, kui valvatavas ujumiskohas ei ole ühtegi uppunut. Pärnu ranna ja kõigi teistegi sel suvel G4Si valvatud randade kohta peab see paika.

Pärnu rannas töötas sel suvel 13 punavalgetes vormides rannavalve vetelpäästjat, kes hoidsid plaažil toimuval silma peal 1. juunist 31. augustini.

G4Si Rannavalve juhi Henry Seemeli sõnade järgi andsid G4Si rannameedikud selle aja jooksul esmaabi 217 suvitajale. Enamasti oli tegu marrastuste ja nihestustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles