Kahe silla jooksu nautis üle 3000 spordisõbra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksu võitjad andsid endast kõik, suurem osa rahvast võttis asja õnneks ikka mõnu ja lustiga.
Jooksu võitjad andsid endast kõik, suurem osa rahvast võttis asja õnneks ikka mõnu ja lustiga. Foto: Urmas Luik ja Ants Liigus

Juba 14. korda toimunud Jüri Jaansoni kahe silla jooksul läbis täismahus väljaarendatud kallasrajal 9,86 kilomeetri pikkuse ringi 1674 jooksjat ja 602 käijat-kepikõndijat, 16 ratastoolisõitjat võttis omavahel mõõtu poole lühemal võistlusmaal. Sportlikule päevale lisasid tublisti värvi vaimukate kostüümidega jooksjad ja kõndijad, kes kõik teenisid Endla teatrilt auhinna.

Päev varem Martensi väljakul korraldatud lastejooksudel selgitati nii poiste kui tüdrukute paremus viies vanuserühmas ja kokku sai võistluspinget tunda 859 last.

Pühapäevases tippude esikohaheitluses pani teist aastat järjest oma paremuse maksma Ibrahim Mukunga Kenyast ajaga 29.15,0 ja kiireim naine oli üldarvestuses 17. kohal lõpetanud Jelena Prokopcuka Lätist (32.45,6). Teisena finišisse jõudnud Roman Fosti kaotas võitjale vaid kolme sekundiga, kolmandaks tuli Priit Aus (29.25,6).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles