Kontrollturist külastas Pärnut

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnuga tutvumist alustas araabia ettevõtja Adnan Ali Hussain Mubarak Tervisest, kus riigikogu liige Annely Akkermann ja Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm teda saatsid.
Pärnuga tutvumist alustas araabia ettevõtja Adnan Ali Hussain Mubarak Tervisest, kus riigikogu liige Annely Akkermann ja Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm teda saatsid. Foto: Ants Liigus

Pärnut külastas esmaspäeval varem Araabia Ühendemiraatide valitsuses töötanud ja nüüd oma äridele investeerimisvõimalusi otsiv Adnan Ali Hussain Mubarak.

Mubarak on osanik logistikaettevõtetes Overseas Port Management ja KGL Logistics. Teda saatnud endine Pärnu ühisgümnaasiumi vilistlane ja Jüri Mõisa aegne Tallinna abilinnapea Ivar Virkus on koos venna Alvariga asutanud osaühingu Emirest Profit.

Millist äri Virkused ja Mubarak Eestis soovivad ajada, külaskäigust ei selgunud. Ajaleht Äripäev on Virkuste äri seostanud rikaste klientide teenindamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles